Κέικ! Κέικ! Κέικ! Τα αγαπημένα μου γλυκά είναι όλα τα είδη των αφράτων κέικ. Αυτό μπορεί να γίνει ένα από τα αγαπημένα μου! Έχει αυτή την απαλή και αφράτη αίσθηση – συν όλα τα αρώματα της κολοκύθας που το πηγαίνουν σε άλλα επίπεδα! Το κέικ κολοκύθας μαζί με μια κούπα καφέ φίλτρου είναι παράδεισος για μένα! Ας το φτιάξουμε μαζί!

Συστατικά:

  1. Ένα φλιτζάνι ψύχα κολοκύθας
    2. Ένα φλιτζάνι ζάχαρη
    3. Ενάμισι φλιτζανι αλεύρι φαρίν απ
    4. 2 βανίλιες
    5. 1 κουταλάκι κανέλα
    6. 2 αυγά
    7. Μισό φλιτζάνι ηλιέλαιο
    8. 1 κούπα γάλα
    9. Μοσχοκάρυδο

Και το φτιάχνουμε κάπως έτσι:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε ζάχαρη και μετά ηλιέλαιο, ψύχα κολοκύθας και γάλα. Ανακατεύουμε με το μίξερ. Σε άλλο ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, τη βανίλια και την κανέλα. Προσθέτουμε μοσχοκάρυδο. Τα ανακατεύουμε με τα υγρά υλικά του πρώτου μπολ, με προσοχή να μη σφίξουν πολύ. Στη φόρμα του κέικ βάζουμε χαρτί ψησίματος για να μην κολλήσει. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο. Το ελέγχουμε με οδοντογλυφίδα για να δούμε πόσο ψήθηκε και το βγάζουμε όταν είναι έτοιμο. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο και το σερβίρουμε παρέα με μια μεγάλη κούπα καφέ φίλτρου αν προτιμάτε κι εσείς! Έτοιμες! Απόλυτη απόλαυση!