Πως σας αρέσουν τα αυγά σας;

Για μένα εξαρτάται από την ημέρα. Εάν είμαι σε πρόγραμμα διατροφής τρώω ομελέτα με ασπράδι αυγού και μανιτάρια! Γενικά πιστεύω πως το πρωϊνό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και είμαι προσεκτική με το τι είδους φαγητά ξεκινάω την ημέρα μου!

 

 

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή ποσέ αυγών! Ξέρω! όλοι νομίζεται πως είναι πολύ δύσκολο να φτιάξετε πετυχημένα ποσέ αυγά, αλλά αν ακολουθήσετε ακριβώς τα βήματά μου και το κάνετε μερικές φορές, πιστέψτε με θα γίνεται τέλειοι.

Ξεκινάμε λοιπόν!


ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΓΑ ΠΟΣΕ

 

Συστατικά

  • 1 κουτ.σουπ. ξύδι από λευκό κρασί
  • 2 αυγά από κότα ελευθέρας βοσκής
  • αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι (μπαχάρι)

 

 

ΠΩΣ ΝΑ!

  1. Γεμίστε μέχρι το 1/3 ένα μικρό τηγάνι με κρύο νερό και βάλτε το να βράσει.

  2. προσθέστε το ξύδι χαμηλώστε την φωτιά και σιγοβράστε.

  3. Σπάστε ένα ένα τα αυγά μέσα σε ένα μικρό bowl και προσεκτικά (με ευγένεια) τοποθετήστετα στο νερό που σιγοβράζει.

  4. σιγοβράστε χωρίς το τσόφλι για 3-4 λεπτά.

  5. Αφαιρέστε τα αυγά με ένα τρυπητό κουταλι και αφήστε τα να στεγνώσουν σε μια πετσέτα κουζίνας.

  6. ρίξτε λίγο αλατάκι και πιπέράκι και σερβίρετε απευθείας.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

looooots of kisses,

πραγματικά δική σας

Natali